KÄNNER DU FARTVINDEN?

Truckar. Reach stackers. Mobilkranar. Materialhantering. Arial platforms. Vi älskar när det rör på sig och cylindrar till den mobila sektorn är vår hemmaarena. I mer än sextio år har PMC Cylinders designat och utvecklat hydrauliska cylindrar till stora och små företag världen över. Våra kunder har en sak gemensamt. De ställer höga krav på allt vi gör och utmanar oss ständigt att ligga i den absoluta framkanten. Vi tar ansvar hela vägen med hydraulik, styr- och reglersystem och erbjuder även kringutrustning som kolvackumulatorer, pulsationsdämpare och ventilblock.

 

DET RÖR PÅ SIG FÖR PMC CYLINDERS

Vaggerydsenhetens goda renommé och långa erfarenhet av den mobila sektorn gör att världen vill ha mer av oss. Det tycker vi är smickrande så från och med den 1 Juli 2018 blir vi ett eget bolag som enbart kommer att lira med den mobila sektorn – en satsning som innebär såväl uppkavlade ärmar som stora investeringar i kapacitet och personal.
Enheterna i Sävsjö, Vetlanda, Hällaryd och Nastola i Finland fokuserar tillsammans med förvärvade Arcos Hydraulik på områdena Industri, Energi och Marin & Offshore. De kommer att agera under namnet Arcos Hydraulik som härmed blir ett systerföretag till PMC Cylinders.

AKTUELLT

God Jul önskar vi på PMC Cylinders!

Vi tar julledigt den 22 december och är tillbaka igen den 2 januari.

Dacke Industri förvärvar Arcos Hydraulik AB och bildar 2 cylinderverksamheter; PMC Cylinders och Arcos Hydraulik

PMC Cylinders i Vaggeryd med inriktning mot internationella OEM-kunder inom det mobila segmentet och Arcos Hydraulik i Sävsjö, Borlänge, Nastola och Hällaryd med inriktning mot kunder inom industri, energi och marint i norra Europa. Läs pressreleasen här.

Vi söker försäljningsingenjör

Kontakta Peter Blomquist på 0393-365 04, 070-880-19 15 eller maila till peter.blomquist@pmccylinders.com

Vi söker svetsare och CNC-operatörer för såväl svarv och fleroperationsmaskiner

Kontakta Kenneth Gustavsson, 0393-365 11, kenneth.gustavsson@pmccylinders.com

 

PMC CYLINDERS AB
Frideborgsvägen 21
567 30 Vaggeryd
Tel: +46 393 365 00