INDUSTRI

PMC Cylinders är en viktig kugge i samband med automation av industriella anläggningar. Vi utvecklar, tillverkar, levererar och underhåller hydraulik till i stort sett all typ av industriell produktion. Skogsindustri, stålverk, verkstads-, livsmedels-, förpacknings-, transport- och försvarsindustri är alla exempel på våra kunder.

Inte minst stål-, pappers- och gruvindustrin efterfrågar våra produkter och tjänster. Säkra och genomtänkta system av högsta kvalitet, som minskar risken för produktionsstopp och störningar, är vår ledstjärna.

STÅLINDUSTRI

Våra kunder inom stålindustrin ser oss som en naturlig samarbetspartner där vår styrka är att säkra kundens processer i ett intimt samarbete.

GRUVINDUSTRI

PMC Cylinders har mycket lång erfarenhet av leveranser av kompletta hydrauliska system och komponenter till gruvindustrin.Vi ombesörjer allt från beräkningar till montage/installation.

PAPPERS- OCH MASSAINDUSTRI

PMC Cylinders har mycket lång erfarenhet av att leverera hydraulcylindrar till pappers- och massaindustrin.
Vi besitter betydande teknisk kompetens för att utveckla högkvalitativa lösningar.

Genom att tillhandahålla allt från cylindrar till specialprodukter, anpassade cylindrar, reservdelar och underhåll har vi unika möjligheter att erbjuda våra kunder de bästa helhetslösningarna. Vi levererar bland annat hydraulaggregat och cylindrar till tvättpressar och mesafilter samt cylindrar till diffusörer.

SÅGVERKSINDUSTRI

Hela processen inom sågverksindustrin har ett behov av hydraulisk utrustning där PMC-Cylinders är ett naturligt val och ses som en av de främsta samarbetspartnerna med 40-års erfarenhet.

ÖVRIG INDUSTRI

Inom försvars, medicin, förpackning och maskinbyggare levererar vi inte bara hydraulik utan även vår unika kunskap. Våra lösningar används inom exempelvis:

  • Framtagning av proteiner inom läkemedelsindustrin
  • Cylinderapplikation till livsmedelindustrin
  • Specialmaskiner för bl a automotive industri.

PMC CYLINDERS AB
Frideborgsvägen 21
567 30 Vaggeryd
Tel: +46 393 365 00