KÄNNER DU FARTVINDEN?

Truckar. Reach stackers. Mobilkranar. Materialhantering. Arial platforms. Pålningsmaskiner. Vi älskar när det rör på sig och cylindrar till den mobila sektorn är vår hemmaarena. I mer än sextio år har PMC Cylinders designat och utvecklat hydrauliska cylindrar till stora och små företag världen över. Våra kunder har en sak gemensamt. De ställer höga krav på allt vi gör och utmanar oss ständigt att ligga i den absoluta framkanten. Vi erbjuder även kringutrustning som kolvackumulatorer, pulsationsdämpare och ventilblock.

Produktionen äger rum i våra tre fabriker i södra Sverige. PMC Cylinders är en av Europas ledande leverantörer av hydrauliska cylindrar för mobila applikationer. Läs mer om vårt erbjudande i broschyren Mobile cylinders – Our home arena.

Se filmen Mobile cylinders – Our home arena

 

DET RÖR PÅ SIG FÖR PMC CYLINDERS

Vaggerydsenhetens goda renommé och långa erfarenhet av den mobila sektorn gör att världen vill ha mer av oss. Det tycker vi är smickrande så från och med den 1 Juli 2018 blir vi ett eget bolag som enbart kommer att lira med den mobila sektorn – en satsning som innebär såväl uppkavlade ärmar som stora investeringar i kapacitet och personal.
Enheterna i Sävsjö, Vetlanda, Hällaryd och Nastola i Finland fokuserar tillsammans med förvärvade Arcos Hydraulik på områdena Industri, Energi och Marin & Offshore. De kommer att agera under namnet Arcos Hydraulik som härmed blir ett systerföretag till PMC Cylinders.

AKTUELLT

Välkommen Roger till PMC Cylinders!

Nu utökar vi vår säljstyrka och hälsar Roger Enqvist varmt välkommen. Roger kommer att arbeta som Key Account Manger inom cylindrar.

På plats igen!

Nu är vi tillbaka igen efter en skön sommarledighet. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi söker svetsare och CNC-operatörer för såväl svarv och fleroperationsmaskiner

Kontakta Kenneth Gustavsson, 0393-365 11, kenneth.gustavsson@pmccylinders.com

 

Organisationsförändring

Torbjörn Lantz tillträder som ny VD för PMC Cylinders med start den 13 maj, 2019. Vi hälsar Torbjörn välkommen till PMC Cylinders! Läs pressreleasen här.

Lyckad mässvecka på Bauma!

Den 8-14 april presenterade vi vårt erbjudande Mobile cylinders – Our home arena, på Bauma i München. Nu är vi tillbaka i Sverige efter en mycket lyckad mässvecka. Vi tackar alla som besökte vår monter och ser fram emot nya givande samarbeten!

PMC CYLINDERS AB
Frideborgsvägen 21
567 30 Vaggeryd
Tel: +46 393 365 00