KÄNNER DU FARTVINDEN FRÅN PMC CYLINDERS HYDRAULCYLINDRAR?

Truckar. Reach stackers. Mobilkranar. Materialhantering. Arial platforms. Pålningsmaskiner. Vi älskar när det rör på sig och hydrauliska cylindrar till den mobila sektorn är vår hemmaarena. I mer än sextio år har PMC Cylinders designat och utvecklat hydraulcylindrar till stora och små företag världen över. Våra kunder har en sak gemensamt. De ställer höga krav på allt vi gör och utmanar oss ständigt att ligga i den absoluta framkanten. Vi erbjuder även kringutrustning som kolvackumulatorer, pulsationsdämpare och ventilblock.

Produktionen äger rum i våra tre fabriker i södra Sverige. PMC Cylinders är en av Europas ledande leverantörer av hydrauliska cylindrar för mobila applikationer. Läs mer om vårt erbjudande i broschyren Mobile cylinders – Our home arena.

Se filmen Mobile cylinders – Our home arena

 

AKTUELLT

God Jul och ett Gott Nytt år önskar vi på PMC Cylinders!

Vi stänger för julledighet efter den 20 december och är på plats igen den 2 december.

 

Vi söker strategisk inköpare

Se platsannonsen här.

 

Vi söker svetsare och CNC-operatörer för såväl svarv och fleroperationsmaskiner

Kontakta Kenneth Gustavsson, 0393-365 11, kenneth.gustavsson@pmccylinders.com

 

Lyckad mässvecka på Bauma!

Den 8-14 april presenterade vi vårt erbjudande Mobila cylindrar – Vår hemmaarena, på Bauma i München. Nu är vi tillbaka i Sverige efter en mycket lyckad mässvecka. Vi tackar alla som besökte vår monter och ser fram emot nya givande samarbeten!

PMC Cylinders ställer ut hydraulcylindrar på Bauma

PMC CYLINDERS AB
Frideborgsvägen 21
567 30 Vaggeryd
Tel: +46 393 365 00