KÄNNER DU FARTVINDEN FRÅN PMC CYLINDERS HYDRAULCYLINDRAR?

Truckar. Reach stackers. Mobilkranar. Materialhantering. Arial platforms. Pålningsmaskiner. Vi älskar när det rör på sig och hydrauliska cylindrar till den mobila sektorn är vår hemmaarena. I mer än sextio år har PMC Cylinders designat och utvecklat hydraulcylindrar till stora och små företag världen över. Våra kunder har en sak gemensamt. De ställer höga krav på allt vi gör och utmanar oss ständigt att ligga i den absoluta framkanten. Vi erbjuder även kringutrustning som kolvackumulatorer, pulsationsdämpare och ventilblock.

Produktionen äger rum i våra tre fabriker i södra Sverige. PMC Cylinders är en av Europas ledande leverantörer av hydrauliska cylindrar för mobila applikationer. Läs mer om vårt erbjudande i broschyren Mobile cylinders – Our home arena.

Se filmen Mobile cylinders – Our home arena

 

DET RÖR PÅ SIG FÖR PMC CYLINDERS

Vaggerydsenhetens goda renommé och långa erfarenhet av den mobila sektorn gör att världen vill ha mer av oss. Det tycker vi är smickrande så från och med den 1 Juli 2018 blev vi ett eget bolag som enbart kommer att lira med hydrauliska cylindrar till den mobila sektorn – en satsning som innebär såväl uppkavlade ärmar som stora investeringar i kapacitet och personal.

AKTUELLT

Vi stödjer Barncancerfonden
Vi söker strategisk inköpare

Se platsannonsen här.

 

Vi söker svetsare och CNC-operatörer för såväl svarv och fleroperationsmaskiner

Kontakta Kenneth Gustavsson, 0393-365 11, kenneth.gustavsson@pmccylinders.com

 

PMC CYLINDERS AB
Frideborgsvägen 21
567 30 Vaggeryd
Tel: +46 393 365 00