KARRIÄR

Vi har basen i Sverige men verkar globalt genom att följa med kunderna till nya marknader och genom våra internationella leverantörer och kunder.

Bygg din karriär tillsammans med oss, Nordens ledande leverantör inom hydrauliklösningar, där vi med vår unika samlade kompetens erbjuder helhetslösningar.

Vi finns lokalt, globalt och har en kulturell mångfald där dina idéer värderas högt och där du under eget ansvar bedriver ett självständigt arbete i samarbete med övriga medarbetare i en stimulerande och kreativ miljö. Vi har möjligheten att erbjuda dig en framtid som innehåller både utmaningar och utvecklingsmöjligheter oavsett om du väljer att jobba lokalt eller mer internationellt.

Våra medarbetare har en hög kompetens och vi nyttjar varje persons unika kunskap för att på bästa sätt möta kundernas behov.

 
 

ATT JOBBA PÅ PMC CYLINDERS

På PMC Cylinders har du goda möjligheter att få arbeta med omväxlande arbetsuppgifter. Vår verksamhet omfattar allt från produktutveckling/konstruktion, försäljning och marknadsföring, inköp, produktion, ekonomi etc.

Du kan utmana dig själv, uppleva nya miljöer och utveckla dina specialist- och ledaregenskaper.

  • Vi söker dig som
  • Är tekniskt intresserad
  • Är affärsorienterad
  • Är kreativ och problemlösningsorienterad
 
 

SÄTTET VI ARBETAR PÅ

Partnerskap
Vi har ett nära samarbete med systerbolagen inom Dacke Industri och använder varandras spetskompetenser i ett partnerskap som genomsyrar hela värdekedjan.
Motivation
Dacke Industris gemensamma kompetens bygger på individens kunnande och motivation, varför vi erbjuder en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö där entreprenörskap och drivkraft är grundläggande.
Kreativitet
Att driva proaktiva ständiga förbättringar är en förutsättning för vår utveckling både inom det tekniska kunderbjudandet, men också i varje process/steg i våra arbetsuppgifter.
Ansvar
Alla intressenter skall kunna lita på PMC Cylinders medarbetare och våra lösningar, varför kvalitet och ansvar börjar hos individen.

PMC CYLINDERS AB
Frideborgsvägen 21
567 30 Vaggeryd
Tel: +46 393 365 00

Linkedinbild